O nama

TRANS-MAR Ltd.

Tvrtka TRANS - MAR Ltd. osnovana je 2007. godine i registrirana je za obavljanje pomorsko agencijskih poslova i posredovanje pri zapošljavanju pomoraca.

Tvrtka posluje u skladu s pomorskim propisima i zakonodavstvom Republike Hrvatske te ima ishođenu Dopusnicu Ministarstva mora, prometa i infrastrukture za obavljanje usluga posredovanja pri zapošljavanju pomoraca, a u skladu s odredbama Pravilnika o posredovanju pri zapošljavanju pomoraca (“Narodne novine” 120/2007).

Tvrtka TRANS – MAR Ltd. članica je udruge CROSMA - Udruge hrvatskih posrednika pri zapošljavanju pomoraca.

Misija

Stručno obavljanje poslova posredovanja pri zapošljavanju pomoraca s ciljem uspješnog i kvalitetnog pozicioniranja pomoraca na brodarskim kompanijama, stjecanje povjerenja u poslovnom odnosu i poslovni napredak svih zainteresiranih sudionika. S tom osnovom prioritetno je zapošljavanje pomoraca na pouzdanim brodarskim kompanijama kao i stjecanje povjerenja kompanija zapošljavanjem visokokvalificiranog i stručnog pomorskog kadra.

Vizija

Daljnji stabilni razvoj tvrtke te napredak u smislu širenja opsega poslovanja. Stvaranje respektabilnog imena u poslovanju s pomorcima, brodarskim kompanijama, nadležnim Ministarstvom te svim dionicima u procesu posredovanja pri zapošljavanju pomoraca.